ta del av våra kunskaper

Ska du eller någon annan äga den kunskap som får dig att ta rätt beslut?

Kurser, workshops, seminarier, studieresor, exkursioner och föreläsningar – vi på Ecogain gillar att dela vårt kunskapskapital med andra. Vår utbildningsplattform boostar din kompetens. Våra medarbetare är experter som vill dela med sig. Välj mellan färdiga utbildningspaket eller skräddarsy för dina behov. 

Ecogain har bredden och djupet. Vi är ensamma om att koppla ihop juridik och ekologi. Genuina kunskaper om naturkapital, ekosystem, samhällsplanering matchas med tillämpningen i miljöjuridiken. Det skapar trygghet för dig och får dig att fatta rätt beslut i rätt tid.


Är ni flera deltagare från samma organisation? Perfekt. Väl hemma kommer arbetet bli lättare att driva. Ni får dessutom rabatt:

Ta med en kollega – hen får 10 % rabatt

Samla ihop minst tre kollegor – två av er får 10 % rabatt, och resten får 15 % rabatt.


 

Kundanpassad utbildning

Miljöbedömning | Strandskydd | Kraftledningar och fåglar | Tillsynsarbete | Studieresa ekologisk restaurering

Genuina kunskaper om naturkapital, ekosystem och samhällsplanering matchas med tillämpning i miljöjuridiken. Välj mellan färdiga utbildningspaket eller skräddarsy efter era behov.


Webb-baserad utbildning

De flesta av Ecogains kurser kan ges i en enklare, webb-baserade version, när ditt företag eller organisation inte har möjlighet att resa.